NSPCC London, EC2A London , UK

ID:SR has completed work on the NSPCC’s 4580m² London office, transforming the charity’s existing workplace in Shoreditch by creating engaging and collaborative spaces for staff, visitors and volunteers. The brief called for a highly functional working environment that clearly communicates the culture and purpose of the organisation, with the project’s low budget allowing the NSPCC’s resources to remain focused on its core charitable initiatives.

NSPCC’s new London home includes a broad range of workspaces for the charity’s team along with resources that are open to the public. The design is focused on creating a sense of playfulness and comfort, which is achieved through the use of raw materials, soft furnishings and vibrant colours throughout to create spaces with a distinct personality. The teams within the office are encouraged to personalise their own spaces, again moving away from traditional corporate culture to a more personal and relaxed atmosphere, enhancing the sense of ‘the NSPCC family’.

Client
  • NSPCC
Size
4,580 m2
Completion
2015

Images

Map

Related Projects

Nearby Projects