Newham Dockside, E16 London, UK

ID:SR worked with Newham Council to undertake a major transformation, relocating 2,200 staff from 26 separate buildings, ranging from town halls to portacabins, into one building with 1,865 workstations, including 1,690 desks and 175 touchdown spaces. The result is a contemporary local government workplace using less space but providing more choice.

Designed as a ‘neighbourhood’ following ID:SR’s principle of activity-driven design, a variety of flexible work settings promote communication between teams and allow them to work as a community to better serve the people they represent.

Client
  • London Borough of Newham
Size
22,822 m2
Completion
2009
Awards
  • British Council for Offices - Winner
  • Mixology - Winner

Images

Map

Related Projects

Nearby Projects