Deloitte HQ, 1 New Street Square London, UK

Deloitte’s 270,000ft2 (NIA) addition to its London campus embraces agile working and an intelligent building system to drive efficiencies and set new standards for wellness and sustainability. The project – which creates a rich mix of work settings and amenities – also centralises the business’s client spaces, welcoming them into the campus and introducing new ways of working alongside the Deloitte team.

The interior strategy defines neighbourhoods, routes and layers of privacy throughout the spaces, as one would when planning a city. People’s first impression of this ‘masterplan’ starts at reception, where a light-filled, double-height space with warm timber-clad surfaces sets the scene for the whole building.

Client
  • Deloitte
Size
35,987 m2
Completion
2018
Awards
  • CoreNet Global UK - Winner
  • BREEAM Awards - Winner
  • British Council for Offices - Winner

Images

Map

Related Projects

Nearby Projects