Burges Salmon Bristol, UK

Over the course of six years, ID:SR worked with leading law firm Burges Salmon to select, adapt and fit-out their new headquarters. Burges Salmon’s aspiration was to create a workplace that would help them to attract new clients, strengthen relationships with existing clients, and recruit and retain top quality lawyers, maintaining their position as ‘the elite firm outside London’.

Taking inspiration from the building’s location on the site of an old glass works, coloured glass has been used throughout to create a unique place whose identity reflects its history and looks to the future. From the building selection through to the last detail of joinery, ID:SR has delivered a truly creative, holistic design.

Client
  • Burges Salmon
Size
16,000 m2
Completion
2010

Images

Map

Related Projects

Nearby Projects